Hozzávalók:
- Egy nagy átmérőjű vékony pizzalap nyersen
- fél csirkemell megfőzve vagy meggrillezve, apró kockákra vágva
- 1 evőkanál olvasztott vaj
- 5 dkg rokfort vagy gorgonzola apróra vágva
- 5 dkg morzsolt mozzarella
- 3 evőkanál Tabasco szósz (vagy bármilyen más csípős paprikás szósz)
Elkészítés:
- Keverd el a csirkehúst a Tabasco szósszal. Hagyd összeérni kb. 10-15 percig.
- Melegítsd a sütőt elő 200 Celsius fokosra.
- Kend meg az olvasztott vajjal a vékony pizzalapot.
- Szórd rá a csirkehúst, majd a sajtdarabokat.
- Kb. 20 percre helyezd a pizzalapot a forró sütőbe!
- Jó étvágyat!
Tipp: gazdagítható még nyers, vékony zellerszeletekkel, mézzel, dijoni mustárral is.